Çözüldü OBS pencerede kayıt yapmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Valve

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, canlı derslere katılıp kayıt alarak ileride tekrar yapmak istiyorum. OBS üzerinden pencereyi kayıt alırken fotoğraftaki gibi hata alıyorum.
Özellikle pencereli kayıt almak istiyorum çünkü arkada hoca soru sorduğu zaman Google üzerinden yardım aldığım için bütün ekranı kayıt almasın istemiyorum.
Tamamen ekranı kayıt aldığımda sıkıntı olmuyor ama canlı dersi kayıt almaya gelince beyaz ekran veriyor kayıt almıyor.
OBS kayıt.png

Çözüm
Merhaba arkadaşlar, canlı derslere katılıp kayıt alarak ileride tekrar yapmak istiyorum. OBS üzerinden pencereyi kayıt alırken fotoğraftaki gibi hata alıyorum.
Özellikle pencereli kayıt almak istiyorum çünkü arkada hoca soru sorduğu zaman Google üzerinden yardım aldığım için bütün ekranı kayıt almasın istemiyorum.
Tamamen ekranı kayıt aldığımda sıkıntı olmuyor ama canlı dersi kayıt almaya gelince beyaz ekran veriyor kayıt almıyor.
Eki Görüntüle 981680

Hocam eğer Zoom programını Chrome'dan değil de uygulama şeklinde kullanıyorsanız şu işlemi yapabilirsiniz:
Öncelikle bu işlemleri yaparken arka planda Zoom çalışmalı.
Kaynaklar kısmına oyun yakalama ekleyin.
Ekledikten sonra üzerine sağ tık yapıp özellikler bölümüne girin.
Özellikler'e girdikten sonra mod kısmından belirli bir pencere yakalayı seçin ve ardından, mod seçeneğinin altındaki pencere kısmından Zoom uygulamasını seçin, iyi forumlar.
Eki Görüntüle 981680

Hocam eğer Zoom programını Chrome'dan değil de uygulama şeklinde kullanıyorsanız şu işlemi yapabilirsiniz:
Öncelikle bu işlemleri yaparken arka planda Zoom çalışmalı.
Kaynaklar kısmına oyun yakalama ekleyin.
Ekledikten sonra üzerine sağ tık yapıp özellikler bölümüne girin.
Özellikler'e girdikten sonra mod kısmından belirli bir pencere yakalayı seçin ve ardından, mod seçeneğinin altındaki pencere kısmından Zoom uygulamasını seçin, iyi forumlar.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı