xQuezel Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 124 11 Mayıs 2022 #1 Merhaba, video kaydı alırken piksel şekilde kayıt ediyor OBS ekranında net ama videoyu bitirdiğimde açtığımda çok piksel. Örnek bir videomu atıyorum; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Önerebileceğini bir ayar var mı?
Merhaba, video kaydı alırken piksel şekilde kayıt ediyor OBS ekranında net ama videoyu bitirdiğimde açtığımda çok piksel. Örnek bir videomu atıyorum; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Önerebileceğini bir ayar var mı?
Serhan Demir Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 183 Çözümler 1 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Evga GTX 1660S SC Ultra 6gb / Crucial Ballistix (8x2) 3000 MHz / B450 -A Pro / Xigmatek 550W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Meslek Lisesi Öğrencisi (11) 11 Mayıs 2022 #2 Ayarlardaki çözünürlük değerin nedir tam olarak? Muhtemelen oyun eski olduğu için çözünürlük küçük oluyor OBS bunu senin çözünürlüğüne ayarladığı için ekran büyüyor ve piksel oluyor demek istediğim oyun çözünürlüğün ile OBS çözünürlüğün aynı olsun. Artı 0 Eksi
Ayarlardaki çözünürlük değerin nedir tam olarak? Muhtemelen oyun eski olduğu için çözünürlük küçük oluyor OBS bunu senin çözünürlüğüne ayarladığı için ekran büyüyor ve piksel oluyor demek istediğim oyun çözünürlüğün ile OBS çözünürlüğün aynı olsun.
graphic Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 318 Çözümler 2 8 Aralık 2024 #3 xQuezel dedi: Merhaba, video kaydı alırken piksel şekilde kayıt ediyor OBS ekranında net ama videoyu bitirdiğimde açtığımda çok piksel. Örnek bir videomu atıyorum; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Önerebileceğini bir ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
xQuezel dedi: Merhaba, video kaydı alırken piksel şekilde kayıt ediyor OBS ekranında net ama videoyu bitirdiğimde açtığımda çok piksel. Örnek bir videomu atıyorum; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Önerebileceğini bir ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü?