OBS sanal kamera ile birlikte ses nasıl verilir?

1Mithrandir

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlarıma Discord üzerinden ekran paylaşırken görüntü kalitesi zaman zaman düşüyor. Nitro üyeliğim olmasına rağmen bu problemi yaşıyorum. Bende OBS üzerinden sanal kamera olarak ekranımı paylaşmaya karar verdim ancak bu sefer de ekranımda dönen videonun sesini veremiyorum. VoiceMeeter ile denedim ancak çok verimli bir sonuç alamadım. Var mı tavsiyesi olan? Ya da farklı bir program önerilerine de açığım. (Microsoft Teams gibi)

Discord'un sesli sohbetinden yüksek seviye ses iletimi yapamazsın bot veya ekran paylaşımında ancak makul ses iletimi oluşabilir. Bende VoiceMeeter üzerinden ses iletiyorum ama sesli sohbette ses algılama eşiğini 0'a ceksen bile yüksek frekanslar düzgün iletilmiyor ve tek kanaldan ses iletildiği için bir ses dinletirken konuşursan sesler karışıyor ama film falan izletmiyeceksen VoiceMeeter kullanabileceğin en iyi program. DCdeki gürültü engelleme ve yankı engelleme vb kapatırsan VoiceMeeter'in inputları daha iyi çalışır.

Yüksek ses iletimi her zaman çok zordur ve PC'lerdeki ses kartları çoklu işlemler için yeterli değildir üstüne VoiceMeeter gibi programları beslemeye yetmez ( VoiceMeeter'de gecikme yani buffer ayarı var bunu arttırsan daha kaliteli ses elde edebilirsin ama tavsiye etmem ).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı