Mustafa Usta61 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 40 3 Haziran 2021 #1 Merhaba. OBS'i açınca ekranda sarı çerçeve gözüküyor. Yeni gelen güncellemeyle oldu. Görselini bıraktım. Nasıl kapatabilirim? Oyunlarda çok dikkat dağıtıyor. Yardımlarınız için teşekkürler. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (170).png 313 KB · Görüntüleme: 1.697
Merhaba. OBS'i açınca ekranda sarı çerçeve gözüküyor. Yeni gelen güncellemeyle oldu. Görselini bıraktım. Nasıl kapatabilirim? Oyunlarda çok dikkat dağıtıyor. Yardımlarınız için teşekkürler.
Çözüm ismailb394 7 Haziran 2021 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ismailb394 Attopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Mustafa Usta61 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 40 8 Haziran 2021 #3 ismailb394 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sorunum çözüldü. Yardımınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
ismailb394 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sorunum çözüldü. Yardımınız için teşekkürler.
alper5445 Centipat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #4 ismailb394 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Abi senin yaptığın gibi yapınca ekranı kayıt etmiyor. Artı 0 Eksi
ismailb394 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Abi senin yaptığın gibi yapınca ekranı kayıt etmiyor.
Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 11 Ağustos 2023 #5 alper5445 dedi: Abi senin yaptığın gibi yapınca ekranı kayıt etmiyor. Genişletmek için tıkla... Benim de öyle oluyor. Artı 0 Eksi
alper5445 dedi: Abi senin yaptığın gibi yapınca ekranı kayıt etmiyor. Genişletmek için tıkla... Benim de öyle oluyor.
MeSaKu Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #6 Bu video ile sorunu kökten çözebilirsiniz! windows 10 (1903 ve üstü) için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu video ile sorunu kökten çözebilirsiniz! windows 10 (1903 ve üstü) için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
barex52 Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #7 MeSaKu dedi: Bu video ile sorunu kökten çözebilirsiniz! Windows 10 (1903 ve üstü) için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Windows 10 da bulamadım bu ayarı Artı 0 Eksi
MeSaKu dedi: Bu video ile sorunu kökten çözebilirsiniz! Windows 10 (1903 ve üstü) için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Windows 10 da bulamadım bu ayarı
MeSaKu Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #8 barex52 dedi: Windows 10 da bulamadım bu ayarı Genişletmek için tıkla... Windows 11 için bu video! Artı 0 Eksi