OBS ses ayarları

Nefrioble

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
YouTube için OBS ile oyun videoları çekiyorum. Çekerken kendi sesim ve oyunun sesi aynı ses dosyasında kaydediliyor. Ayrı ayrı nasıl kaydedebilirim? Ayrıca ben konuşurken oyunun sesi kapansa sonra ben susunca tekrar devam etse de olur. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,
OBS'te kullandığımız TDR VOS, SlickEQ ,TDR Nova , TDR Kotelnikov ve Wider filtreleri ile nasıl pro yayıncıları gibi yayın yapabileceğinizi anlattık. Yeni başlayan arkadaşlar için rehber niteliğinde bir video olduğunu düşünüyoruz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pro Yayıncı Olmak için En İyi Mikrofon Filtreleri ve OBS Ses Ayarları 2020 (OBS 25.0.8)

Son düzenleyen: Moderatör:
ARKADAŞLAR OBS DEN YAYIN YAPIYORUM TWİTCH İÇİN BENİM SES YAYINA GAYET İYİ GİDİYOR AMA OYUNUN SESİ ÇOK ÇOK AZ GİDİYOR YANİ YAYINDA SADECE BENİM SESİM OLUYOR IYUNUN SESİ BAYAAAAA AZ GELİYOR NASIL DÜZELTİCEM BUNU KAYIT İÇİN DEĞİL YAYIN İÇİN

ARKADAŞLAR OBS DEN YAYIN YAPIYORUM TWİTCH İÇİN BENİM SES YAYINA GAYET İYİ GİDİYOR AMA OYUNUN SESİ ÇOK ÇOK AZ GİDİYOR YANİ YAYINDA SADECE BENİM SESİM OLUYOR IYUNUN SESİ BAYAAAAA AZ GELİYOR NASIL DÜZELTİCEM BUNU KAYIT İÇİN DEĞİL YAYIN İÇİN
Şu kısmı biliyorsundur. Oyunun sesi hangisinden geliyorsa o kısma gel ve oradaki mavi çubuğu sonuna kadar aç. Benimki gibi ortalarda ise sesi az gelecektir. ''En sonda ama oyunun sesleri yine az geliyor'' diyorsan da eğer oradaki ayarlar butonuna tıklayıp filtrelerden kazanç ekleyebilirsin.
Screenshot_4.jpg

Arkadaşlar ben canlı yayın video falan çekerken arkadan bilgisayarın sesi geliyor. Benimki duyulmuyor, çözümü bilen var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı