Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.832 Çözümler 7 28 Mayıs 2024 #1 Merhaba.combojack'lı laptopum var. JBL marka kulaklığımı takıyorum. OBS masaüstü sesini ve microfonu, kulaklığın mikrofonundanmış gibi algılıyor. Böyle değildi, neden böyle oldu anlam veremedim bir anda oldu.
Merhaba.combojack'lı laptopum var. JBL marka kulaklığımı takıyorum. OBS masaüstü sesini ve microfonu, kulaklığın mikrofonundanmış gibi algılıyor. Böyle değildi, neden böyle oldu anlam veremedim bir anda oldu.
R Raxlily Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 127 28 Mayıs 2024 #2 Windows ses ayarlarına gelin ve kullanmak istediğiniz mikrofonu varsayılan olarak ayarlayın muhtemelen düzelecektir.
Windows ses ayarlarına gelin ve kullanmak istediğiniz mikrofonu varsayılan olarak ayarlayın muhtemelen düzelecektir.
Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.832 Çözümler 7 28 Mayıs 2024 #3 Raxlily dedi: Windows ses ayarlarına gelin ve kullanmak istediğiniz mikrofonu varsayılan olarak ayarlayın muhtemelen düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Şunu kapatmıştım dün, kapattığımı unutmuşum ondan olmuyor.
Raxlily dedi: Windows ses ayarlarına gelin ve kullanmak istediğiniz mikrofonu varsayılan olarak ayarlayın muhtemelen düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Şunu kapatmıştım dün, kapattığımı unutmuşum ondan olmuyor.