thetixss Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 59 13 Kasım 2024 #1 Merhaba OBS siyah ekran sorunula karşılaşıyorum, kaydı açarken hep siyah ekran çıkıyor. Biraz araştırdım YouTube'da videolarda denilen çoğu şeyi yaptım ama hala devam ediyor sorun, nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2024
Merhaba OBS siyah ekran sorunula karşılaşıyorum, kaydı açarken hep siyah ekran çıkıyor. Biraz araştırdım YouTube'da videolarda denilen çoğu şeyi yaptım ama hala devam ediyor sorun, nasıl çözebilirim?
HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 509 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 13 Kasım 2024 #11 thetixss dedi: Yaptım fakat hala aynı sorun sizce silip tekrar yüklesem sorun devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Dene, bir de bilgisayar da 2 ekran kartı mı var onu söylemedin. Artı 0 Eksi
thetixss dedi: Yaptım fakat hala aynı sorun sizce silip tekrar yüklesem sorun devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Dene, bir de bilgisayar da 2 ekran kartı mı var onu söylemedin.
KS KS thetixss Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 59 13 Kasım 2024 #12 HeyUgurr dedi: Dene, bir de bilgisayar da 2 ekran kartı mı var onu söylemedin. Genişletmek için tıkla... Hayır 1 ekran kullanıyorum ama yani daha geçen hafta kayıt alabiliyordum durduk yere oldu Artı 0 Eksi
HeyUgurr dedi: Dene, bir de bilgisayar da 2 ekran kartı mı var onu söylemedin. Genişletmek için tıkla... Hayır 1 ekran kullanıyorum ama yani daha geçen hafta kayıt alabiliyordum durduk yere oldu
HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 509 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 13 Kasım 2024 #13 thetixss dedi: Hayır 1 ekran kullanıyorum ama yani daha geçen hafta kayıt alabiliyordum durduk yere oldu Genişletmek için tıkla... Aklıma başka bir şey gelmiyor. Artı 0 Eksi
thetixss dedi: Hayır 1 ekran kullanıyorum ama yani daha geçen hafta kayıt alabiliyordum durduk yere oldu Genişletmek için tıkla... Aklıma başka bir şey gelmiyor.