R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.672 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 24 Kasım 2020 #1 Merhabalar OBS kullanıyorum. Kaydı başlatınca masaüstünü kaydediyor ama oyuna girdiğimde oyundan çıkana kadar siyah ekran da kalıyor masaüstüne dönünce kayda devam ediyor. Çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2020
Merhabalar OBS kullanıyorum. Kaydı başlatınca masaüstünü kaydediyor ama oyuna girdiğimde oyundan çıkana kadar siyah ekran da kalıyor masaüstüne dönünce kayda devam ediyor. Çözümü var mıdır?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.948 Makaleler 4 Çözümler 57 24 Kasım 2020 #2 OBS .exe'sine sağ tıkla Entegre grafik ile çalıştır de. Olmadı ayarlar işleyici kısmından OpenGL'yi seç.
OBS .exe'sine sağ tıkla Entegre grafik ile çalıştır de. Olmadı ayarlar işleyici kısmından OpenGL'yi seç.
Caravas Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 199 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #3 Oyuna girerken kaydı oyun ekranına alın. Ayarı masaüstünde kaldığı için siyah kaydeder.
petro_2 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.160 Çözümler 3 24 Kasım 2020 #4 %Appdata%daki OBS dosyasını silip tekrar OBS'i açın.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.672 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 24 Kasım 2020 #5 Caravas dedi: Oyuna girerken kaydı oyun ekranına alın. Ayarı masaüstünde kaldığı için siyah kaydeder. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım olmadı. petro_2 dedi: %Appdata%daki OBS dosyasını silip tekrar OBS'i açın. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı. Yamete Kudasai dedi: OBS .exe'sine sağ tıkla entegre grafik ile çalıştır de. Olmadı ayarlar işleyici kısmından OpenGL'yi seç. Genişletmek için tıkla... OBS.exe nerede? Lütfen cevap verir misiniz? Son düzenleme: 24 Kasım 2020
Caravas dedi: Oyuna girerken kaydı oyun ekranına alın. Ayarı masaüstünde kaldığı için siyah kaydeder. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım olmadı. petro_2 dedi: %Appdata%daki OBS dosyasını silip tekrar OBS'i açın. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı. Yamete Kudasai dedi: OBS .exe'sine sağ tıkla entegre grafik ile çalıştır de. Olmadı ayarlar işleyici kısmından OpenGL'yi seç. Genişletmek için tıkla... OBS.exe nerede? Lütfen cevap verir misiniz?