Izzmoo Kilopat Katılım 16 Kasım 2017 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 3D 31 Mayıs 2018 #1 Merhaba arkadaşlar. OBS Studio'yu kurdum lakin hiçbir şekilde siyah ekrandan kurtulamıyorum. Youtube'da birçok video izledim hiçbir çözüm şekli işime yaramadı sebebi nedir ? Bu arada NVIDIA ayarlarınıda yaptım yine olmadı.
Merhaba arkadaşlar. OBS Studio'yu kurdum lakin hiçbir şekilde siyah ekrandan kurtulamıyorum. Youtube'da birçok video izledim hiçbir çözüm şekli işime yaramadı sebebi nedir ? Bu arada NVIDIA ayarlarınıda yaptım yine olmadı.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 8 Mayıs 2020 #2 Güncel Windows Güncel Intel GPU sürücüsü (dahili GPU devrede ise) Güncel NVIDIA sürücüsü kullanın Ayrıca OBS'yi yönetici olarak çalıştırıp deneyiniz.
Güncel Windows Güncel Intel GPU sürücüsü (dahili GPU devrede ise) Güncel NVIDIA sürücüsü kullanın Ayrıca OBS'yi yönetici olarak çalıştırıp deneyiniz.