OBS siyah ekran problemi

ToKkHi

Centipat
Yer
Bakü
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, ben daha önce OBS kullandim masaustu bilgisayarimda ama orada NVIDIA oldugu icin ayari duzelte bilmiştim fakat yeni laptop aldigimda OBS siyah ekran verdi ben de internetten ekran paylasimi sorununu cozdum. Bunu da yapmak icin AMD ayarlarina girip OBS'i guc tasarrufuna aldim. Sonra oyunu kaydetmek istedigimde bu sefer oyun yakalama siyah ekran verdi ben de OBS'i tekrar degistirip yuksek performansa ayarladigimda bu sefer oyun yakalama gorunup ekran yakalama kapandi.
Lütfen bilen birisi cevaplasın.
Annotation 2019-09-14 122455.png

Oyunlarda benim gordugum hepsi yuksek performanstaydi ve onlari guc tasarrufuna aldigimda bir sey degismiyordu aksine hem oyunum kötü gorunuyordu hem de kayit yapmiyordu.
Annotation 2019-09-14 122544.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben daha önce OBS kullandim masaustu bilgisayarimda ama orada NVIDIA oldugu icin ayari duzelte bilmiştim fakat yeni laptop aldigimda OBS siyah ekran verdi ben de internetten ekran paylasimi sorununu cozdum. Bunu da yapmak icin AMD ayarlarina girip OBS'i guc tasarrufuna aldim. Sonra oyunu kaydetmek istedigimde bu sefer oyun yakalama siyah ekran verdi ben de OBS'i tekrar degistirip yuksek performansa ayarladigimda bu sefer oyun yakalama gorunup ekran yakalama kapandi.
Lütfen bilen birisi cevaplasın.
Eki Görüntüle 438236

Oyunlarda benim gordugum hepsi yuksek performanstaydi ve onlari guc tasarrufuna aldigimda bir sey degismiyordu aksine hem oyunum kötü gorunuyordu hem de kayit yapmiyordu.
Eki Görüntüle 438237
Merhaba Bunu yazalı aylar olmuş ama eğer hala çözemediysen obs in 1.7.0.2 sürümünü indir sorun kesin çözülüyor youtubedeki videolardakilerin çoğu aynı ve hepsi olmuyo anladığım kadarıylada ekran kartın amd nvidia olsa birşeyler diyebilirdim ama amd bendede vardı bu sorun bunu denedim oldu sorunun çözülürse yanıtını bekliyorum iyi günler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı