Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 27 Aralık 2020 #1 Bu sorunu ekran yakalama için çözebildim ama oyun yakalama yaptığımda siyah ekran ile karşı karşıyayım. Ne yapmam lazım?
Bu sorunu ekran yakalama için çözebildim ama oyun yakalama yaptığımda siyah ekran ile karşı karşıyayım. Ne yapmam lazım?
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 27 Aralık 2020 #2 Oyun Windowed Bordless modda olabilir bu yüzden de gözükmüyor olabilir.
floransprojeksiyon Hectopat Katılım 10 Kasım 2018 Mesajlar 152 27 Aralık 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu abi anlatmış işe yarıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu abi anlatmış işe yarıyor.
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 27 Aralık 2020 #4 floransprojeksiyon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu abi anlatmış işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Bu videoyu yapmıştım zaten işe yaramıyor maalesef Mike_Wazowski dedi: Oyun Windowed Bordless modda olabilir bu yüzden de gözükmüyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Her türlü modda denedim ama olmuyor.
floransprojeksiyon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu abi anlatmış işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Bu videoyu yapmıştım zaten işe yaramıyor maalesef Mike_Wazowski dedi: Oyun Windowed Bordless modda olabilir bu yüzden de gözükmüyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Her türlü modda denedim ama olmuyor.