T Tarık Yeşil Kilopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #1 Beyler Open Broadcaster Software programı çoğu oyunda siyah ekran olarak gösteriyor bu nedendir?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 5 Ağustos 2014 #2 OBS güncel mi? DirectX Web update ile DirectX güncellendi mi ? İşletim sistemi güncel mi? Ekran kartı sürücüsü güncel mi? Hiçbiri olmazsa para verip Xsplit al...
OBS güncel mi? DirectX Web update ile DirectX güncellendi mi ? İşletim sistemi güncel mi? Ekran kartı sürücüsü güncel mi? Hiçbiri olmazsa para verip Xsplit al...
linux.gemini Kilopat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 207 Makaleler 1 Yer Bir yer 5 Ağustos 2014 #3 Oyun Yakalama'yı aktif ettiğine ve doğru ayarladığından emin ol. Sürücülerinin güncel olduğundan emin ol.
Oyun Yakalama'yı aktif ettiğine ve doğru ayarladığından emin ol. Sürücülerinin güncel olduğundan emin ol.
T Tarık Yeşil Kilopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2014 #4 Recep Baltaş dedi: OBS güncel mi? DirectX Web update ile DirectX güncellendi mi ? İşletim sistemi güncel mi? Ekran kartı sürücüsü güncel mi? Hiçbiri olmazsa para verip Xsplit al... Genişletmek için tıkla... Hepsi güncel. linux.gemini dedi: Oyun Yakalama'yı aktif ettiğine ve doğru ayarladığından emin ol. Sürücülerinin güncel olduğundan emin ol. Genişletmek için tıkla... Hepsi aktif internet'ten tonlarca video izledim.
Recep Baltaş dedi: OBS güncel mi? DirectX Web update ile DirectX güncellendi mi ? İşletim sistemi güncel mi? Ekran kartı sürücüsü güncel mi? Hiçbiri olmazsa para verip Xsplit al... Genişletmek için tıkla... Hepsi güncel. linux.gemini dedi: Oyun Yakalama'yı aktif ettiğine ve doğru ayarladığından emin ol. Sürücülerinin güncel olduğundan emin ol. Genişletmek için tıkla... Hepsi aktif internet'ten tonlarca video izledim.
B berkeayvazop Hectopat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2014 #5 OBS oyun yakalama yaptıktan sonra onu üste alman gerek biliyorsundur diye umuyorum. Sağ tık yapıp üste taşı diyorsun onu dene olmaz ise Xsplit alman gerek. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2019
OBS oyun yakalama yaptıktan sonra onu üste alman gerek biliyorsundur diye umuyorum. Sağ tık yapıp üste taşı diyorsun onu dene olmaz ise Xsplit alman gerek.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Eylül 2019 #6 OBS'yi yönetici olarak çalıştırın.