OBS Studio açınca oyun performansı düşüyor

Yusufbilyeli

Hectopat
Herkese merhaba, sorunum çok basit ama ben yapamıyorum sanırım. Action'da mp4 modunda 1080p çözünürlük 60 FPS'te Zula videosu kasmadan çok rahat çekiyorum canlı yayın yapmaya karar verdim ve OBS'yi indirdim. Ne ayar yaptıysam kasma devam ediyor. CS 1.6 gibi bir oyunda bile OBS ile çekmeyi denedim 60 FPS'lere kadar düştü oyun. PC özelliklerim: i3 540 3.07 GHz 6 GB RAM 2 GB Nvidia GT 630.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar kısmından "Çıkış" ve "Gelişmiş" bölümlerinden birer ekran görüntüsü yollayabilirsen yardımcı olabilirim.

ayarlar böyle sizce işletim sistemim bu program için zayıf mı kalıyor ? yoksa ayarlar ile alakalı mı

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    47,7 KB · Görüntüleme: 97
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    57,4 KB · Görüntüleme: 101
Merhaba size bir şey sorum var. Benim oynadığım oyun''Mr. Prepper Prologue''. Ben OBS açmadan ortalama 70 fps alıyorum ama OBS açıldığı zaman 26-20 fps düşüyor daha kayıtta başlamadan yakaladığı zaman
sistemin: Windows Home L...
İşlemci: AMD Ryzen 5 3350 H
Ram: 8 gb
Ekran Kartı: AMD Redeon RX 560 X 2. ekran: VEGA 8
SSD:256 m.2

Merhaba size bir şey sorum var. Benim oynadığım oyun''Mr. Prepper Prologue''. Ben OBS açmadan ortalama 70 fps alıyorum ama OBS açıldığı zaman 26-20 fps düşüyor daha kayıtta başlamadan yakaladığı zaman
sistemin: Windows Home L...
İşlemci: AMD Ryzen 5 3350 H
Ram: 8 gb
Ekran Kartı: AMD Redeon RX 560 X 2. ekran: VEGA 8
SSD:256 m.2
Hocam bunun hakkında bir konu açarsanız yardımcı olabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı