turkues Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 423 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #1 OBS Studio'dan videolar çekmek istiyorum ama arkadaşım sesinin gitmesini istemiyor ve ben de Discord'un sesini OBS'den çektiğim videolardan duyulamamsını istiyorum. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2020
OBS Studio'dan videolar çekmek istiyorum ama arkadaşım sesinin gitmesini istemiyor ve ben de Discord'un sesini OBS'den çektiğim videolardan duyulamamsını istiyorum. Nasıl yapabilirim?
N Numanaydn Picopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 794 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #2 Masaüstü sesini mikrofon kısmından kapatarak yapabilirsiniz ama şarkı açarsanız vs. oda gitmeyecektir.
Masaüstü sesini mikrofon kısmından kapatarak yapabilirsiniz ama şarkı açarsanız vs. oda gitmeyecektir.
turkues Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 423 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #3 Numanaydn dedi: Masaüstü sesini mikrofon kısmından kapatarak yapabilirsiniz ama şarkı açarsanız vs. oda gitmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Oyunun sesinin gitmesini istiyorum ama Discord sesinin gitmemesini istiyorum.
Numanaydn dedi: Masaüstü sesini mikrofon kısmından kapatarak yapabilirsiniz ama şarkı açarsanız vs. oda gitmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Oyunun sesinin gitmesini istiyorum ama Discord sesinin gitmemesini istiyorum.
N Numanaydn Picopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 794 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #4 Bir şekilde yapılıyor olsa gerek ama bir fikrim yok açıkcası.
turkues Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 423 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #5 Numanaydn dedi: Bir şekilde yapılıyor olsa gerek ama bir fikrim yok açıkcası. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Numanaydn dedi: Bir şekilde yapılıyor olsa gerek ama bir fikrim yok açıkcası. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.