OBS Studio ekran kayıdında kasıyor

Yek233

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, OBS Studio'yu kullanmaya başladım. Fakat ekranı kayıt aldıktan sonra gerçekten kötü bir kayıt görüyorum. 60 FPS denedim, sonra belki bu yüzdendir deyip 30 FPS'de denedim fakat sonuç aynı. İşlemcim i3-12100, belleğim ise 32GB yani her şey yeterli gibi duruyor. Fakat yetersiz mi kalıyor, yoksa başka bir sorun mu var anlamak için yazayım dedim. Sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaydı İşlemci üzerinden mi alıyorsun ekran kartı mı ?

''Yayın kodlayıcı kullan'' yazıyor, yani ben bu ayarı açmamışım. Yani kayıdı işlemci üzerinden almalı, ve bunun olması için x264'ü seçmem gerek doğru mu anlıyorum?

''Yayın kodlayıcı kullan'' yazıyor, yani ben bu ayarı açmamışım. Yani kayıdı işlemci üzerinden almalı, ve bunun olması için x264'ü seçmem gerek doğru mu anlıyorum?
Hayır, Genelde İşlemcine göre değişir ama işlemci kayıtlarında senin dediğin sorunlar yaşanır. Ekran kartı olarak kayıt almalısın.

Hayır, Genelde İşlemcine göre değişir ama işlemci kayıtlarında senin dediğin sorunlar yaşanır. Ekran kartı olarak kayıt almalısın.
İşlemcinin ekran kartını, yani ekran kartını seçebilmek için neyi seçmem gerek peki?

İşlemcinin ekran kartını, yani ekran kartını seçebilmek için neyi seçmem gerek peki?
Nvdia ise gösterdiklerimi değil ise oranın bir görselini at seçelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…