8 862276 Femtopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 54 6 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar OBS Studio'dan Kick'te deneme yayını açtım ve merhaba dedim ama sesim hiç bitmeyecek şekilde yankılanıyordu, ne yapmalıyım?
Arkadaşlar OBS Studio'dan Kick'te deneme yayını açtım ve merhaba dedim ama sesim hiç bitmeyecek şekilde yankılanıyordu, ne yapmalıyım?
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.845 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 7 Nisan 2025 #2 862276 dedi: Arkadaşlar OBS Studio'dan Kick'te deneme yayını açtım ve merhaba dedim ama sesim hiç bitmeyecek şekilde yankılanıyordu, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle masaüstü seslerini yakalarken arkada kendinizi dinliyorsunuz ki buda normal. Masaüstü ses yakalama açık olacak kickten kendi yayınınızın ekranını kapatın veya sesini kapatın
862276 dedi: Arkadaşlar OBS Studio'dan Kick'te deneme yayını açtım ve merhaba dedim ama sesim hiç bitmeyecek şekilde yankılanıyordu, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle masaüstü seslerini yakalarken arkada kendinizi dinliyorsunuz ki buda normal. Masaüstü ses yakalama açık olacak kickten kendi yayınınızın ekranını kapatın veya sesini kapatın