OBS Studio kasma sorunu

KobeBryant24

Centipat
Merhaba öncelikle; OBS Studio kayıt programından kardeşim video çekiyor, videolarda kasma sorunu oluyor. Bilgisayarda bir sıkıntı yok FPS konusunda oyunları rahat kaldırıyor. Düşüncelerinizi alabilir miyim, uygulamadan yapmadığım bir ayar yüzünden olabilir mi?

Videoyu 30FPS çekiyor olabilir mi 30FPS'de kasıyor gibi görünüyor.

İstersen ayarlardan bunu bir dene 1920x1080 mesela bunu düşürerek denermisin.

Bu arada şunu anlamadım oyun oynarken mi çekim yapıyor yoksa bir canlı yayını programa ekleyip oradan mı kayıt alıyor v.s v.s

Dosya Ekleri

• 11.png
    20,1 KB · Görüntüleme: 90
Videoyu 30FPS çekiyor olabilir mi 30FPS'de kasıyor gibi görünüyor.
60 fps ayarlı.
İstersen ayarlardan bunu bir dene 1920x1080 mesela bunu düşürerek denermisin.

Bu arada şunu anlamadım oyun oynarken mi çekim yapıyor yoksa bir canlı yayını programa ekleyip oradan mı kayıt alıyor v.s v.s
O da ayarlı onda da sıkıntı yok

Dostum Youtube a Mirza Günaydın yaz ve bazı videolarımı izle çoğu videomu OBS ile çektim ve ne biçim kasıyor :/.

İsterseniz ayarlarımı atayım
Dostum Youtube a Mirza Günaydın yaz ve bazı videolarımı izle çoğu videomu OBS ile çektim ve ne biçim kasıyor :/.
Hocam fortnite videosu çekiyor kardeşim 120FPS oyun sıkıntısız çalışıyor ama videoda sanki 20 FPS gibi takılmalar oluyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    13,2 KB · Görüntüleme: 74
Hocam Fortnite videosu çekiyor kardeşim 120FPS oyun sıkıntısız çalışıyor ama videoda sanki 20 FPS gibi takılmalar oluyor.
[/QUOTE]
Benim sistemim aşırı kötü ama oynadığım oyunda 60 FPS alıyorum veya tarayıcıda kaç FPS alıyorum bilmiyorum ama kasmıyor, videoda 10 saniyede 1 kare ilerliyor donuk donuk sanki slayt gibi ama bazı videolarımı Bandicam ile çektim onda da en fazla 10 DK sınırı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…