T TyReX06 Kilopat Katılım 4 Şubat 2018 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #11 Hocam konu hort ama aynı sıkıntıyı yasıyorum baska programlarda sıkıntı yokken OBS de aynı bu şekil parlaklık aşırı fazla siz nasıl çözdünüz ya da çözebildinizmi acaba.
Hocam konu hort ama aynı sıkıntıyı yasıyorum baska programlarda sıkıntı yokken OBS de aynı bu şekil parlaklık aşırı fazla siz nasıl çözdünüz ya da çözebildinizmi acaba.
412span Centipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #12 hortlatalım aynı sorun bende var ve çözümünü bulamadım bulan varsa yazabilir mi !!!
abalta Kilopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 230 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Eylül 2024 #13 Monitörün HDR ayarı mı var? Ya da Windows'tan HDR mı açık?
412span Centipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #14 abalta dedi: Monitörün HDR ayarı mı var? Ya da Windows'tan HDR mı açık? Genişletmek için tıkla... windows 11e geçtim bugün obs'te görünmeyen bazı ayarlarda açıldı sorun yok şuan monitörüm hdr desteklemiyor zaten
abalta dedi: Monitörün HDR ayarı mı var? Ya da Windows'tan HDR mı açık? Genişletmek için tıkla... windows 11e geçtim bugün obs'te görünmeyen bazı ayarlarda açıldı sorun yok şuan monitörüm hdr desteklemiyor zaten