11ARDA11 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 458 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #1 Video sürekli donup kasıyor. OBS Studio kullanıyorum.
TunasKakaleys Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 371 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #2 Sistem özellikleriniz nelerdir?
11ARDA11 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 458 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #3 TunasKakaleys dedi: Sistem özellikleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Hocam pek onunla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü Game bar ile kayıt alırken çok akıcı ve çok kaliteli oluyor.
TunasKakaleys dedi: Sistem özellikleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Hocam pek onunla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü Game bar ile kayıt alırken çok akıcı ve çok kaliteli oluyor.
TunasKakaleys Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 371 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #4 11ARDA11 dedi: Hocam pek onunla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü Game bar ile kayıt alırken çok akıcı ve çok kaliteli oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam OBS Game bardan cok daha ağır bir program.
11ARDA11 dedi: Hocam pek onunla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü Game bar ile kayıt alırken çok akıcı ve çok kaliteli oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam OBS Game bardan cok daha ağır bir program.
11ARDA11 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 458 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #5 TunasKakaleys dedi: Hocam OBS Game bardan cok daha ağır bir program. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bir de ben Motion blur falan filan onun için OBS kullanıyorum olayın OBS ile alakası var mı yoksa başka uygulama ile mi yapılıyor.
TunasKakaleys dedi: Hocam OBS Game bardan cok daha ağır bir program. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bir de ben Motion blur falan filan onun için OBS kullanıyorum olayın OBS ile alakası var mı yoksa başka uygulama ile mi yapılıyor.
TunasKakaleys Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 371 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #6 11ARDA11 dedi: Evet hocam bir de ben Motion blur falan filan onun için OBS kullanıyorum olayın OBS ile alakası var mı yoksa başka uygulama ile mi yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Tam bir bilgim yok hocam.
11ARDA11 dedi: Evet hocam bir de ben Motion blur falan filan onun için OBS kullanıyorum olayın OBS ile alakası var mı yoksa başka uygulama ile mi yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Tam bir bilgim yok hocam.
11ARDA11 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 458 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #7 TunasKakaleys dedi: Tam bir bilgim yok hocam. Genişletmek için tıkla... Yani hocam Motion blur için baska uygulamamamı gerekiyor ya da başka uygulama ile yapabilir miyim? Gamebarda iş görür mü?
TunasKakaleys dedi: Tam bir bilgim yok hocam. Genişletmek için tıkla... Yani hocam Motion blur için baska uygulamamamı gerekiyor ya da başka uygulama ile yapabilir miyim? Gamebarda iş görür mü?
TunasKakaleys Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 371 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #8 11ARDA11 dedi: Yani hocam Motion blur için baska uygulamamamı gerekiyor ya da başka uygulama ile yapabilir miyim? Gamebarda iş görür mü? Genişletmek için tıkla... Cogu kisi OBS kullanıyor açıkçası YouTube'dan OBS ayar videolarına bakın hocam Motion blur hakkında bilgim yok.
11ARDA11 dedi: Yani hocam Motion blur için baska uygulamamamı gerekiyor ya da başka uygulama ile yapabilir miyim? Gamebarda iş görür mü? Genişletmek için tıkla... Cogu kisi OBS kullanıyor açıkçası YouTube'dan OBS ayar videolarına bakın hocam Motion blur hakkında bilgim yok.