OBS Studio tam ekran kayıt alırken donuyor

yusufegekaya0

Hectopat
Yer
Karabük/Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57
İşletim Sistemi: Windows 11 Home 64 Bit
İşlemci: İ511400H
Ekran Kartı: GTX 1650Tİ
Ram: 16 Gb 8X2
Ssd 1: Micron 512 Gb Ssd
Ssd 2: Kioxia Exceria G2 1Tb Ssd
Mouse: Logitech G102
MousePad: SteelSeries QCK Medium
Kulaklık: Apple 3.5 Mm Earpods
Meslek
Öğrenci / İçerik Üreticisi
YouTube'a Minecraft videoları çekiyorum. OBS Studio ile ekran kaydı alıyorum. Uzun süredir video çekmediğim için OBS ile Minecraft'ı aynı anda açmamıştım. OBS Studio'yu açıp Minecraft'a girdikten sonra tam ekran yaptığımda, Minecraft'ta imleç kayboluyor ve kayıt donuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Çok acil yardıma ihtiyacım var, video çekeceğim.

YouTube'a Minecraft videoları çekiyorum. OBS Studio ile ekran kaydı alıyorum. Uzun süredir video çekmediğim için OBS ile Minecraft'ı aynı anda açmamıştım. OBS Studio'yu açıp Minecraft'a girdikten sonra tam ekran yaptığımda, Minecraft'ta imleç kayboluyor ve kayıt donuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Çok acil yardıma ihtiyacım var, video çekeceğim.
aynı sorun bende de var çözebildinizmi hocam

Aynı sorun bende de var çözebildinizmi hocam.

Evet sorunu çözdüm kayıt ekran kaydından alıyor eğer oyun işlemci ekran kartı üzerinden çalışıyor ise bu sorun oluyor sonuç olarak kaydı ekran kartı alıyorsa oyunda aynı ekran kartında açık olmalı.

Evet sorunu çözdüm kayıt ekran kaydından alıyor eğer oyun işlemci ekran kartı üzerinden çalışıyor ise bu sorun oluyor sonuç olarak kaydı ekran kartı alıyorsa oyunda aynı ekran kartında açık olmalı.

Hocam tek ekran kartından bütün işlemleri yürütüyorum ama başka kullandığım bir şey yok.

Hocam tek ekran kartından bütün işlemleri yürütüyorum ama başka kullandığım bir şey yok.

Sisteminiz nedir kayıt işlemci üzerinden alınıyor olabilir oyunda ekran kartından çalışıyor olabilir ya da tam tersi.

Sisteminiz nedir kayıt işlemci üzerinden alınıyor olabilir oyunda ekran kartından çalışıyor olabilir ya da tam tersi.

R7 5700X ve 4060 Ti var sistemimde bu sorun sadece obs üzerinden Minecraft oynarken oluyor canlı yayın yaparken.

R7 5700X ve 4060 Ti var sistemimde bu sorun sadece OBS üzerinden Minecraft oynarken oluyor canlı yayın yaparken.

Dediğim gibi ekran kartından kayıt alıyorsanız oyunuda ekran kartından oynamanız gerekiyor Minecraft orjianlmi yoksa crackmi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı