E Emir kese Centipat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 9 16 Haziran 2020 #1 OBS Studio'dan video çekince kalite çok kötü. HD nasıl yapabilirim? Bulanık bulanık yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2020
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 16 Haziran 2020 #2 Seçenekler kısmından ayarlamarınızı yapabilirsiniz. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız Youtube üzerinde pek çok video mevcut.
Seçenekler kısmından ayarlamarınızı yapabilirsiniz. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız Youtube üzerinde pek çok video mevcut.
E Emir kese Centipat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 9 16 Haziran 2020 #3 söylermisi muzan dedi: Seçenekler kısmından ayarlamarınızı yapabilirsiniz. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız Youtube üzerinde pek çok video mevcut. Genişletmek için tıkla... n hangisini yapıcaz bulamadım lütfen!
söylermisi muzan dedi: Seçenekler kısmından ayarlamarınızı yapabilirsiniz. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız Youtube üzerinde pek çok video mevcut. Genişletmek için tıkla... n hangisini yapıcaz bulamadım lütfen!
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 16 Haziran 2020 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Emir kese Centipat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 9 17 Haziran 2020 #5 kardeşim bak olmuyo dediğini izledim yardım edersen sevinirim!
EEÇ59 Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #6 Kanka yaptın mı bende de aynı sıkıntı var?