Merhaba, ben OBS stüdyo kullanıyordum canlı yayınlarım için fakat bir gücelleme yaptım, driver güncellemesi. Güncellemeden sonra OBS stüdyoya girdiğimde çok kasıyordu. Bunun sebebini bulmak için ayarlara girdiğimde kodlayıcıda ekran kartım yerine X256 gözüküyor. Bunun sebebi nedir ve nasıl çözerim lütfen ilgilenir misiniz? Teşekkürler.
Merhaba. Aynı sorun bende de vardı. Ekran kartı sürücüsünü güncelleyince düzeldi. Şu anda OBS kullanmıyorum, Streamlabs OBS kullanıyorum onda sürücü güncelleme zorunluluğu yok o daha kullanışlı bence bunu deneyebilirsiniz.
Merhaba. Aynı sorun bende de vardı. Ekran kartı sürücüsünü güncelleyince düzeldi. Şu anda OBS kullanmıyorum, Streamlabs OBS kullanıyorum onda sürücü güncelleme zorunluluğu yok o daha kullanışlı bence bunu deneyebilirsiniz.
Aynı sorunu yaşıyorum. OBS'de yükledim denedim olmadı. Ekran kartımı görmüyor. Eskiden görüyordu ve çok rahat yayın yapabiliyordum, yardım ederseniz mutlu olurum.
Aynı sorunu yaşıyorum. OBS'de yükledim denedim olmadı. Ekran kartımı görmüyor. Eskiden görüyordu ve çok rahat yayın yapabiliyordum, yardım ederseniz mutlu olurum.
Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp en günceli indirin. Daha sonra OBS komple silip tekrar deneyin. Sorun hala çözülmezse aldığın hatayı Google yazıp deneyin.