Apo 56 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 382 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 İnternetim saniyede 5,5 MB hızında indirme yapıyor. Yayına gereğinden fazla Kbps verirsem bir sorun yaşar mıyım? İllaki 5500 Kbps mi vermeliyim?
İnternetim saniyede 5,5 MB hızında indirme yapıyor. Yayına gereğinden fazla Kbps verirsem bir sorun yaşar mıyım? İllaki 5500 Kbps mi vermeliyim?
Zwsup Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 666 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #2 İnternetine göre ayarla deneme yoluyla çok fazla verirsen ping yapabilir bende öyle olmuştu çünkü.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.339 Makaleler 8 Çözümler 179 9 Temmuz 2024 #3 İndirme hızı değil yükleme hızı önemli, bu kadar düşük download alıyorsanız Upload'ı düşünemiyorum bile ne kadar uploadınız var?
İndirme hızı değil yükleme hızı önemli, bu kadar düşük download alıyorsanız Upload'ı düşünemiyorum bile ne kadar uploadınız var?
Apo 56 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 382 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #4 XPLSG dedi: İndirme hızı değil yükleme hızı önemli, bu kadar düşük download alıyorsanız Upload'ı düşünemiyorum bile ne kadar uploadınız var? Genişletmek için tıkla... 14.07
XPLSG dedi: İndirme hızı değil yükleme hızı önemli, bu kadar düşük download alıyorsanız Upload'ı düşünemiyorum bile ne kadar uploadınız var? Genişletmek için tıkla... 14.07
Zwsup Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 666 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #5 XPLSG dedi: İndirme hızı değil yükleme hızı önemli, bu kadar düşük download alıyorsanız Upload'ı düşünemiyorum bile ne kadar uploadınız var? Genişletmek için tıkla... Kullanilan internet biraz garip galiba ben anlamadim nasıl 5,5 download oluyor da 14 upload naail oluyor anlamiş degilim.
XPLSG dedi: İndirme hızı değil yükleme hızı önemli, bu kadar düşük download alıyorsanız Upload'ı düşünemiyorum bile ne kadar uploadınız var? Genişletmek için tıkla... Kullanilan internet biraz garip galiba ben anlamadim nasıl 5,5 download oluyor da 14 upload naail oluyor anlamiş degilim.