M Mamiiiiii111 Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Eylül 2023 #1 Sesim sonsuza kadar tekrarlanıyor, çok komik duruma düşüyorum. Bilen varsa yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2023
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.902 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 4 Eylül 2023 #2 Mamiiiiii111 dedi: Sesim sonsuza kadar tekrarlanıyor, çok komik duruma düşüyorum. Bilen varsa yardım edin. Genişletmek için tıkla... Hoparlör mü kullanıyorsun?
Mamiiiiii111 dedi: Sesim sonsuza kadar tekrarlanıyor, çok komik duruma düşüyorum. Bilen varsa yardım edin. Genişletmek için tıkla... Hoparlör mü kullanıyorsun?
6 651899 Picopat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 259 Çözümler 2 4 Eylül 2023 #3 Başka bir mikrofondan sekiyor sesin. Asıl mikrofonun haricinde kulaklık takılı olabilir, arkada yayını telefonundan açtıysan olabilir, VDO Ninja kullanıyorsan mikrofon açıktır oradan yankılanabilir.
Başka bir mikrofondan sekiyor sesin. Asıl mikrofonun haricinde kulaklık takılı olabilir, arkada yayını telefonundan açtıysan olabilir, VDO Ninja kullanıyorsan mikrofon açıktır oradan yankılanabilir.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.157 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #4 Yayını açıp kendini dinliyorsan yankı yapması çok doğal, yankıyı nasıl fark ediyorsun?
BurakAcarqil Femtopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #5 Beyler obs yayın sırasında ses sonsuz tekrara giriyor ama sadece yayın sırasında normal kayıt sırasında böyle bir sorun yok nasıl çözerim
Beyler obs yayın sırasında ses sonsuz tekrara giriyor ama sadece yayın sırasında normal kayıt sırasında böyle bir sorun yok nasıl çözerim
M Mamiiiiii111 Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Eylül 2023 #6 BurakAcarqil dedi: Beyler obs yayın sırasında ses sonsuz tekrara giriyor ama sadece yayın sırasında normal kayıt sırasında böyle bir sorun yok nasıl çözerim Genişletmek için tıkla... Kendini dinlediğin için öyle.
BurakAcarqil dedi: Beyler obs yayın sırasında ses sonsuz tekrara giriyor ama sadece yayın sırasında normal kayıt sırasında böyle bir sorun yok nasıl çözerim Genişletmek için tıkla... Kendini dinlediğin için öyle.
BurakAcarqil Femtopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #7 Kankam kendimi dinlemiyorum