3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 25 Temmuz 2022 #1 OBS'de tarayıcı seçeneği yok nasıl etkinleştiririm?
Çözüm 3 3 343203 26 Temmuz 2022 Sorunu uygulamayı silerek ve tekrardan yükleyerek çözüme ulaştırdım yardımcı olanlara teşekkürler. @Mert Can Urcan @Riyplex
Sorunu uygulamayı silerek ve tekrardan yükleyerek çözüme ulaştırdım yardımcı olanlara teşekkürler. @Mert Can Urcan @Riyplex
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.875 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 25 Temmuz 2022 #11 343203 dedi: Ordan program şeçiyorum. Genişletmek için tıkla... Tam ekran oyun oynuyorsun ve kayıt almak istiyorsun ancak Pencere yakalama işe yaramıyor? Artı 0 Eksi
343203 dedi: Ordan program şeçiyorum. Genişletmek için tıkla... Tam ekran oyun oynuyorsun ve kayıt almak istiyorsun ancak Pencere yakalama işe yaramıyor?
KS KS 3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 26 Temmuz 2022 #12 Mert Can Urcan dedi: Tam ekran oyun oynuyorsun ve kayıt almak istiyorsun ancak Pencere yakalama işe yaramıyor? Genişletmek için tıkla... Alert box için yapacağım. -_- Mert Can Urcan dedi: Tam ekran oyun oynuyorsun ve kayıt almak istiyorsun ancak Pencere yakalama işe yaramıyor? Genişletmek için tıkla... Konunun başlığına baksaydınız bide. Artı 0 Eksi
Mert Can Urcan dedi: Tam ekran oyun oynuyorsun ve kayıt almak istiyorsun ancak Pencere yakalama işe yaramıyor? Genişletmek için tıkla... Alert box için yapacağım. -_- Mert Can Urcan dedi: Tam ekran oyun oynuyorsun ve kayıt almak istiyorsun ancak Pencere yakalama işe yaramıyor? Genişletmek için tıkla... Konunun başlığına baksaydınız bide.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.875 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 26 Temmuz 2022 #13 343203 dedi: Alert box için yapacağım. -_- Konunun başlığına baksaydınız bide. Genişletmek için tıkla... Konu başlığından onu çıkartabileceğim kadar açık olmamış, bir dahakine daha güzel açıklarsın benim gibiler için olur mu? Widgets altında Alert Box overlay olması gerek, Türkçesini bilmiyorum. Artı 0 Eksi
343203 dedi: Alert box için yapacağım. -_- Konunun başlığına baksaydınız bide. Genişletmek için tıkla... Konu başlığından onu çıkartabileceğim kadar açık olmamış, bir dahakine daha güzel açıklarsın benim gibiler için olur mu? Widgets altında Alert Box overlay olması gerek, Türkçesini bilmiyorum.
KS KS 3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 26 Temmuz 2022 #14 Sorunu uygulamayı silerek ve tekrardan yükleyerek çözüme ulaştırdım yardımcı olanlara teşekkürler. @Mert Can Urcan @Riyplex Artı 0 Eksi Çözüm
Sorunu uygulamayı silerek ve tekrardan yükleyerek çözüme ulaştırdım yardımcı olanlara teşekkürler. @Mert Can Urcan @Riyplex