S SefaScengo Decapat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. NimoTV'de yayın yapmak istiyorum. Ancak bir sorunu çözemedim, oyunu ekranda bir türlü gösteremedim. Oyun yakalamayı denedim, pencereyi seçtim ama hala siyah gözüküyor. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. NimoTV'de yayın yapmak istiyorum. Ancak bir sorunu çözemedim, oyunu ekranda bir türlü gösteremedim. Oyun yakalamayı denedim, pencereyi seçtim ama hala siyah gözüküyor. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.
Musa B. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 1.638 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #2 Hangi oyunu deniyorsunuz? Oyun ismini verirseniz yardımcı olabilirim.
S SefaScengo Decapat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #3 Musa B. dedi: Hangi oyunu deniyorsunuz? Oyun ismini verirseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Valorant.
Musa B. dedi: Hangi oyunu deniyorsunuz? Oyun ismini verirseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Valorant.
Musa B. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 1.638 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #4 SefaScengo dedi: Valorant. Genişletmek için tıkla... Oyun içi ayarlardan görüntüyü Pencereli Tam Ekran yapın ardından OBS üzerinden oyun yakalama ile Valorant´ı seçin.
SefaScengo dedi: Valorant. Genişletmek için tıkla... Oyun içi ayarlardan görüntüyü Pencereli Tam Ekran yapın ardından OBS üzerinden oyun yakalama ile Valorant´ı seçin.
S SefaScengo Decapat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #5 Musa B. dedi: Oyun içi ayarlardan görüntüyü pencereli tam ekran yapın ardından OBS üzerinden oyun yakalama ile valorant´ı seçin. Genişletmek için tıkla... Dediklerini harfiyen yaptım olmadı sonra oyun yakalama yerine pencere yakalama yaptım ve oldu çok yardımcı oldun sağ ol dostum.
Musa B. dedi: Oyun içi ayarlardan görüntüyü pencereli tam ekran yapın ardından OBS üzerinden oyun yakalama ile valorant´ı seçin. Genişletmek için tıkla... Dediklerini harfiyen yaptım olmadı sonra oyun yakalama yerine pencere yakalama yaptım ve oldu çok yardımcı oldun sağ ol dostum.