emetha Femtopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 3 11 Ocak 2025 #1 Valorant açtıgım gibi direkt donuyor, yani neden kaynaklı oldugunu anlayamıyorum, CS:GO 2'de tam ekrandayken siyah ekran veriyordu, pencereli tam ekrana alıp denedim, onda çözdüm ancak Valorant'ta çözemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2025
Valorant açtıgım gibi direkt donuyor, yani neden kaynaklı oldugunu anlayamıyorum, CS:GO 2'de tam ekrandayken siyah ekran veriyordu, pencereli tam ekrana alıp denedim, onda çözdüm ancak Valorant'ta çözemedim.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #2 OBS de oyun modu yerine tüm ekrani alman gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS emetha Femtopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 3 11 Ocak 2025 #3 Format at knk dedi: OBS de oyun modu yerine tüm ekrani alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... oyun modunun bir mantığı kalmaz o zaman. Artı 0 Eksi
Format at knk dedi: OBS de oyun modu yerine tüm ekrani alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... oyun modunun bir mantığı kalmaz o zaman.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #4 Sorunun kaynağı oyundan ama genel de hilecilerden korumak için yazılımlardan kaynaklı oluyor MSI Afterburner bile düzgün çalışmıyordu Valorant da. Başka yazılımları dene. Artı 0 Eksi
Sorunun kaynağı oyundan ama genel de hilecilerden korumak için yazılımlardan kaynaklı oluyor MSI Afterburner bile düzgün çalışmıyordu Valorant da. Başka yazılımları dene.
KS KS emetha Femtopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 3 11 Ocak 2025 #5 Format at knk dedi: Sorunun kaynağı oyundan ama genel de hilecilerden korumak için yazılımlardan kaynaklı oluyor MSI Afterburner bile düzgün çalışmıyordu Valorant da. Başka yazılımları dene. Genişletmek için tıkla... evet dediğin gibi sadece tüm ekranda oluyor yapacak birşey yok neyse sağol Artı 0 Eksi
Format at knk dedi: Sorunun kaynağı oyundan ama genel de hilecilerden korumak için yazılımlardan kaynaklı oluyor MSI Afterburner bile düzgün çalışmıyordu Valorant da. Başka yazılımları dene. Genişletmek için tıkla... evet dediğin gibi sadece tüm ekranda oluyor yapacak birşey yok neyse sağol