Ömer HATAY
Femtopat
Daha fazla
Merhaba. Oyun kaydetme veya yayınlama amacıyla OBS indirdim. Ama oyunlarda ekranı alamadığım için araştırma yaptım ve programı başlatma parametrelerine "--allow-opengl" komutunu ekleme metodunu buldum, böylelikle video işleyici olarak "OpenGL" şıkkını seçebilir hale geldim. Fakat bu yöntem işe yaramadı. Pencere modunu değiştirme gibi başka şeyler denedim fakat onlar da işe yaramadı hatta siyah ekran hatası alsam bile oyunda 1 FPS alıyordum. Sonra vazgeçip NVIDIA'nın yer paylaşımı özelliğinden ekran kaydetme veya yayınlama yöntemini denemeye karar verdim fakat NVIDIA'nın yer paylaşımı paneli açılmıyor. En son ekran kartının sürücülerini DDU ile silip baştan yükledim aynı yöntemleri tekrar denedim fakat bir şey değişmedi. Sebebi ne olabilir acaba? Çözümü var mıdır?
Edit: DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip yükledikten sonra Yer paylaşımı özelliği doğru çalışmaya başladı fakat OBS hala sıkıntılı. OBS'in eski sürümlerini de denedim onlarda da sorun var.Merhaba. Oyun kaydetme veya yayınlama amacıyla OBS indirdim. Ama oyunlarda ekranı alamadığım için araştırma yaptım ve programı başlatma parametrelerine "--allow-opengl" komutunu ekleme metodunu buldum, böylelikle video işleyici olarak "OpenGL" şıkkını seçebilir hale geldim. Fakat bu yöntem işe yaramadı. Pencere modunu değiştirme gibi başka şeyler denedim fakat onlar da işe yaramadı hatta siyah ekran hatası alsam bile oyunda 1 FPS alıyordum. Sonra vazgeçip NVIDIA'nın yer paylaşımı özelliğinden ekran kaydetme veya yayınlama yöntemini denemeye karar verdim fakat NVIDIA'nın yer paylaşımı paneli açılmıyor. En son ekran kartının sürücülerini DDU ile silip baştan yükledim aynı yöntemleri tekrar denedim fakat bir şey değişmedi. Sebebi ne olabilir acaba? Çözümü var mıdır?
Son düzenleme: