Dadesutan Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 488 Çözümler 3 Yer Tokyo-3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kara kılıç Ustası 20 Mart 2021 #1 İnternetim çok iyi olmadığı için 30 FPS olarak çekmeyi düüşünüyorum. Bit hızını ne kadar yapmalıyım? Çözünürlük nasıl olmalı? Cevaplarsanız sevinirim. Bu arada oyun videosu olacak.
İnternetim çok iyi olmadığı için 30 FPS olarak çekmeyi düüşünüyorum. Bit hızını ne kadar yapmalıyım? Çözünürlük nasıl olmalı? Cevaplarsanız sevinirim. Bu arada oyun videosu olacak.
Eyüp Köse Kilopat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 380 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #2 Dostum yayın yapmayacaksan internetin önemi yok burada işin içine senin sistemin özelliklerin ön plana çıkıyor sistemine göre ayar yapmalısın.
Dostum yayın yapmayacaksan internetin önemi yok burada işin içine senin sistemin özelliklerin ön plana çıkıyor sistemine göre ayar yapmalısın.
Dadesutan Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 488 Çözümler 3 Yer Tokyo-3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kara kılıç Ustası 20 Mart 2021 #3 Eyüp Köse dedi: Dostum yayın yapmayacaksan internetin önemi yok burada işin içine senin sistemin özellikleri ön plana çıkıyor sistemine göre ayar yapmalısın. Genişletmek için tıkla... Yani video boyutu fazla olursa yüklenmeside uzun sürer ondan öyle demiştim.
Eyüp Köse dedi: Dostum yayın yapmayacaksan internetin önemi yok burada işin içine senin sistemin özellikleri ön plana çıkıyor sistemine göre ayar yapmalısın. Genişletmek için tıkla... Yani video boyutu fazla olursa yüklenmeside uzun sürer ondan öyle demiştim.
cengover_ekin Kilopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 20 Mart 2021 #4 Dadesutan dedi: Yani video boyutu fazla olursa yüklenmeside uzun sürer ondan öyle demiştim. Genişletmek için tıkla... Youtube'a yükleyeceksen çok fazla farketmez. Biri yarım saat olur, diğeri bir saat olur.
Dadesutan dedi: Yani video boyutu fazla olursa yüklenmeside uzun sürer ondan öyle demiştim. Genişletmek için tıkla... Youtube'a yükleyeceksen çok fazla farketmez. Biri yarım saat olur, diğeri bir saat olur.
Eyüp Köse Kilopat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 380 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #5 Onun için kodlayıcı ayarı yapman lazım en fazla öyle boyutu düşürebilirsin.
L LaMorte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 5.322 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X RTX 3090 Gaming X MSI B650M-A WI-FI Corsair H150 RGB Corsair 5000X Corsair RM850 Corsair K60 / HyperX Pulsefire Raid Dell S2721DGFA Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #6 1080 için 2000-4000 arası deniyor.