ŞahinBlues
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar ben oyun kayıtı almak için OBS'in eski sürümünü kullanıyordum şimdi günceline geçtim ancak video kodlayıcı için vesaire ayar göstermiyor kurcaladım ancak bir şey bulamadım. Oyun kayıtında sorun yok ancak çözünürlüğü vesaire değiştiremiyorum ve yayın kısmında nvenc diye ekran kartı ayarı vesaire varmış galiba o da gözükmüyor. Pek hakim değilim, (işaretlediğim yerlerdeki kısımlar açılmıyor tik vesaire atsamda) şimdiden teşekkürler.
görselleri ekleyemiyorum şuan -Çıkış - Kayıt - Video Kodlayıcı panelinde bir şey gözükmüyor. Hata: ''Ses veya kodlayıcı seçimi uyumsuzluk yüzünden sıfırlandı. Listeden uyumlu kodlayıcı seçin''
Çıkış kısmında ayarları Gelişmiş'ten, Basit'e alınca hata vermedi arkadaşlar ancak yine de yapmam gereken bir şey var mı?
.
görselleri ekleyemiyorum şuan -Çıkış - Kayıt - Video Kodlayıcı panelinde bir şey gözükmüyor. Hata: ''Ses veya kodlayıcı seçimi uyumsuzluk yüzünden sıfırlandı. Listeden uyumlu kodlayıcı seçin''
Çıkış kısmında ayarları Gelişmiş'ten, Basit'e alınca hata vermedi arkadaşlar ancak yine de yapmam gereken bir şey var mı?
.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: