Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 16 Haziran 2020 #1 Merhabalar, videolara baktığımda Geforce Experience'nin bilgisayarı yavaşlattığını duydum o yüzden OBS tercih ediyorlar, bu doğru mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun ilk başında söylüyor.
Merhabalar, videolara baktığımda Geforce Experience'nin bilgisayarı yavaşlattığını duydum o yüzden OBS tercih ediyorlar, bu doğru mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun ilk başında söylüyor.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 16 Haziran 2020 #2 Tam tersi. GeForce Experience yavaşlatmaz OBS yavaşlatır. Ancak OBS'de çok fazla özellik var aralarında seçim yapman gerekir.
Tam tersi. GeForce Experience yavaşlatmaz OBS yavaşlatır. Ancak OBS'de çok fazla özellik var aralarında seçim yapman gerekir.
Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 16 Haziran 2020 #3 Mert Ayıboğan dedi: Tam tersi. GeForce Experience yavaşlatmaz OBS yavaşlatır. Ancak OBS'de çok fazla özellik var aralarında seçim yapman gerekir. Genişletmek için tıkla... Evet karşılaştırmalarda görüyorum OBS 10 fps falan düşürüyor.
Mert Ayıboğan dedi: Tam tersi. GeForce Experience yavaşlatmaz OBS yavaşlatır. Ancak OBS'de çok fazla özellik var aralarında seçim yapman gerekir. Genişletmek için tıkla... Evet karşılaştırmalarda görüyorum OBS 10 fps falan düşürüyor.