Merhaba dostlar, ben YouTube'da yayın yapıyorum. Yayın sürekli kopmaya başladı olası sebepleri ve sorunsuz yayın yaptığım günden bu güne hangi değişiklikleri yaptım tek tek anlatayım.
Görselde verdiğim 4993 Kbps kısmı önceden 9000 Kbps kadar çıkıyor ve yanında ki gösterge Full yeşil oluyordu.
1 ben odayı değiştirdim bağlantım kablolu fakat kablo bağlantısını ben yaptım. Bağlantı yeri ile bilgisayar arasında 2 metre mesafe var lakin elimde 20 metrelik bir Ethernet kablosu vardı bende kabloyu ziyan etmemek için 2 metrelik kısmını açtım kalan kısmını sarıp PC arkasına gizledim.
2 Ethernet kablolarına bağlantı yaparken kablo renkleri farklıydı bu sebeple deneme yanılma ile kabloları birleştirdim internet bilgisayara gelince de bantladım. 2 denememde tutturdum veya farklı kombinasyonlarda da bağlantı geliyor mu bilmiyorum. ( belki de daha iyi bir bağlantı gelir)
3 kabloların ucunu açıp birbirine sardım herhangi bir lehim kullanmadım.
4 bilgisayar ile modem arasında ki kablo uzunluğu 30 metreden fazla uzun kablonun hız düşmesine veya yayın esnasında bahsettiğim Kbps'nin 2000KBPS kadar düşmesine ve saniye aralıklarla 3000 4000 sonra yine 2000'lere düşmesine sebep olur mu?
5 internetim fiber ve hatırı sayılır bir hıza sahip premium üye falan diyorlar bana TTNET de.
Dostlar bu sorunu çözmemde bana yardımcı olur musunuz? Yayın yapamıyorum. Şimdiden saygılar ve iyi yıllar dilerim.