Hawagi Hectopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 234 10 Haziran 2019 #1 Ürün anahtarım doğru ancak yine de bu hatayı alıyorum. İnternet üzerinde yeterli kaynak bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2019
Ürün anahtarım doğru ancak yine de bu hatayı alıyorum. İnternet üzerinde yeterli kaynak bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Aliskrk1 Hectopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 333 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2019 #2 Obs ayarlarını sıfırlayıp tekrar deneyebilir misiniz?
AreYouOkey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2019 #3 Benim arkadaşım twitch telefon numarasını onaylamadığı için bu hatayı alıyordu. O tip bir durum olabilir.
Benim arkadaşım twitch telefon numarasını onaylamadığı için bu hatayı alıyordu. O tip bir durum olabilir.
Hawagi Hectopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 234 10 Haziran 2019 #4 ÇÖZÜLDÜ. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Kaan Adem Denge Megapat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 606 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nilüfer, Bursa , Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2019 #5 Hawagi dedi: ÇÖZÜLDÜ. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Selamlar, sorunu nasıl çözümlediğinizi de iletebilir misiniz ? Daha sonra arama yapanlar için faydalı olacaktır en azından.
Hawagi dedi: ÇÖZÜLDÜ. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Selamlar, sorunu nasıl çözümlediğinizi de iletebilir misiniz ? Daha sonra arama yapanlar için faydalı olacaktır en azından.
Hawagi Hectopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 234 15 Haziran 2019 #6 Kaan Adem Denge dedi: Selamlar, sorunu nasıl çözümlediğinizi de iletebilir misiniz ? Daha sonra arama yapanlar için faydalı olacaktır en azından. Genişletmek için tıkla... Üstteki iki arkadaş sayesinde. İlk önce obs ayarlarını sıfırladım daha sonra da twitch telefon numarasını onayladım ve sorun çözüldü.
Kaan Adem Denge dedi: Selamlar, sorunu nasıl çözümlediğinizi de iletebilir misiniz ? Daha sonra arama yapanlar için faydalı olacaktır en azından. Genişletmek için tıkla... Üstteki iki arkadaş sayesinde. İlk önce obs ayarlarını sıfırladım daha sonra da twitch telefon numarasını onayladım ve sorun çözüldü.