OBS yayını kaç bitrate olmalı?

arcturussa

Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar internetim boyle Twitch yayini yapiyorum buna gore OBS'te kac bitrate ile yayin yapmam lazim?

Twitch de maximum yayın verebilceğiniz üst sınır 6,000 kbps. Daha fazlasını veremezsiniz. Siz 6,000 kbps ayarlayın rahatlıkla verebilirsiniz.

Twitch de maximum yayın verebilceğiniz üst sınır 6,000 kbps. Daha fazlasını veremezsiniz. Siz 6,000 kbps ayarlayın rahatlıkla verebilirsiniz.
Hocam bitrateyi arttırma sebebim 10 saniyede bir drop giriyor yayına.

Dikkatli inceledinizmi drop internetinizden mi giriyor yoksa bilgisayarınızdan mı?
Oyuna drop girmiyor obste sürekli fps 60tan 57 ye düşüyor anlık yayına drop giriyor internette bir sıkıntı yok.

Oyuna drop girmiyor obste sürekli fps 60tan 57 ye düşüyor anlık yayına drop giriyor internette bir sıkıntı yok.
Sorun bence OBS yayın kalite ayarınız olabilir mi? Bana oradan yaptığınız ayarlardan gibi geldi.

Sorun bence OBS yayın kalite ayarınız olabilir mi? Bana oradan yaptığınız ayarlardan gibi geldi.
Yayin kalite ayari derken?

Bu arada bit hizi 10000 yaptim suan kilidi varmis.

tike basinca oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…