Nolde Black Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 52 6 Nisan 2021 #1 OBS'te yayın açıyorum, ekran yakalama da koyuyorum ama yayını başlatınca ekranım yayına gitmiyor. Nedenini bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2021
OBS'te yayın açıyorum, ekran yakalama da koyuyorum ama yayını başlatınca ekranım yayına gitmiyor. Nedenini bilen var mı?
Lazi10 Kilopat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #2 Sorunu çözdünüz mü bilmiyorum ancak farklı çözümlerin olduğu bir linki sizinle paylaşabilirim. Bir inceleyin. OBS Studio Video Programı Siyah Ekran Sorunu Kesin Çözümü - Yazılım Destek OBS Studio Video Programı Ekran Yakalama Siyah Ekran Hatası Çözümü Nasıl ? OBS Studio Video Programı Siyah Ekran Sorunu Kesin Çözümü www.yazilimcidestek.com Artı 0 Eksi
Sorunu çözdünüz mü bilmiyorum ancak farklı çözümlerin olduğu bir linki sizinle paylaşabilirim. Bir inceleyin. OBS Studio Video Programı Siyah Ekran Sorunu Kesin Çözümü - Yazılım Destek OBS Studio Video Programı Ekran Yakalama Siyah Ekran Hatası Çözümü Nasıl ? OBS Studio Video Programı Siyah Ekran Sorunu Kesin Çözümü www.yazilimcidestek.com
KS KS Nolde Black Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 52 7 Nisan 2021 #3 Lazi10 dedi: Sorunu çözdünüz mü bilmiyorum ancak farklı çözümlerin olduğu bir linki sizinle paylaşabilirim. Bir inceleyin. OBS Studio Video Programı Siyah Ekran Sorunu Kesin Çözümü - Yazılım Destek OBS Studio Video Programı Ekran Yakalama Siyah Ekran Hatası Çözümü Nasıl ? OBS Studio Video Programı Siyah Ekran Sorunu Kesin Çözümü www.yazilimcidestek.com Genişletmek için tıkla... Yazan her şeyi yaptım ama yine de olmadı acaba bilgisayarımın laptop olmasıyla alakalı olabilir mi? Artı 0 Eksi
Lazi10 dedi: Sorunu çözdünüz mü bilmiyorum ancak farklı çözümlerin olduğu bir linki sizinle paylaşabilirim. Bir inceleyin. OBS Studio Video Programı Siyah Ekran Sorunu Kesin Çözümü - Yazılım Destek OBS Studio Video Programı Ekran Yakalama Siyah Ekran Hatası Çözümü Nasıl ? OBS Studio Video Programı Siyah Ekran Sorunu Kesin Çözümü www.yazilimcidestek.com Genişletmek için tıkla... Yazan her şeyi yaptım ama yine de olmadı acaba bilgisayarımın laptop olmasıyla alakalı olabilir mi?
Lazi10 Kilopat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #4 Nolde Black dedi: Yazan her şeyi yaptım ama yine de olmadı acaba bilgisayarımın laptop olmasıyla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Programı tekrar kurmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Nolde Black dedi: Yazan her şeyi yaptım ama yine de olmadı acaba bilgisayarımın laptop olmasıyla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Programı tekrar kurmayı denediniz mi?
KS KS Nolde Black Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 52 8 Nisan 2021 #5 Lazi10 dedi: Sanmıyorum. Programı tekrar kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı tekrar denerim. Artı 0 Eksi
Lazi10 dedi: Sanmıyorum. Programı tekrar kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı tekrar denerim.