OBS Yayınlarda FPS Düşmesi

Zirvanaa

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar. Ben Twitch'de aktif bir şekilde yayın yapmaktayım. İnternet hızım ise şu şekilde:
  • 3ms Ping
  • 24.00 Mbps Download
  • 4.97 Mbps Upload
SuperOnline kullanıyorum ve yetkililerle görüştüğümde 5Mbps Upload'ın üstüne evlerde server kurulmaması için veremediklerini belirttiler. OBS'te 30 FPS 1800 video bit hızı ayarları ile yayın yaparken % 10'lara kadar kare kayıpları, droplar alıyorum. Bunun sebebini bir türlü bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler :)
speed test.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba çok merak ediyorum İzmir'in hangi ilçesinde yaşıyorsunuz? Değerleriniz gerçekten çok iyi. Ben İzmir Kemalpaşa'da yaşıyorum ve Speedtest'deki değerlerim soldan sağa doğru şu şekilde: 20/6,73/0,62. :(

Sistem bilginiz ne durumda? Oyun oynarken oyunu aktarmak güçlü bir sistem gereksinimi ister. Ayrıca internetinizde anlık kopmalar meydana geliyor mu bunu bir araştırın. Bir de yaptığınız her yayında mı yoksa 2 yayının 1'inde kesin oluyor mu? Son olarak bitrate boyutunu artırmayı veya düşürmeyi denediniz mi?

Sistem bilginiz ne durumda? Oyun oynarken oyunu aktarmak güçlü bir sistem gereksinimi ister. Ayrıca internetinizde anlık kopmalar meydana geliyor mu bunu bir araştırın. Bir de yaptığınız her yayında mı yoksa 2 yayının 1'inde kesin oluyor mu? Son olarak bitrate boyutunu artırmayı veya düşürmeyi denediniz mi?
Sistemim şu şekilde:

AMD Ryzen 7 1800 x 3.60 GHz
MSI GTX 1070 8 GB 256 bit
256 GB HyperX 3200 MHz 8 2 x RAM
256 GB SSD
Genel olarak bu şekilde.

Merhaba çok merak ediyorum İzmir'in hangi ilçesinde yaşıyorsunuz? Değerleriniz gerçekten çok iyi. Ben İzmir Kemalpaşa'da yaşıyorum ve Speedtest'deki değerlerim soldan sağa doğru şu şekilde: 20/6,73/0,62. :(

Çiğlide yaşıyorum super online kullanıyorum kotasız.

İnternette kesinlikle anlık kopmalar olmuyor ve bit rate hızını defalarca düşürüp çoğalttım anlamsız bir şekilde deli gibi drop yiyorum ve bu benim canımj çok sıkmaya başladı.

Merhaba,

Gelişmiş video ayarlarınızın bir "ss" alıp buraya atabilir misiniz ?

İşlemci üzerinden render alıyor olabilirsiniz. Ekran kartından render alırsanız hiçbir türlü sorun yaşamazsınız bu sistemde.

Recep Baltaş'ın OBS ile ilgili videosu vardı. Onu izleyerek sorununuzu çözebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı