Aerondighttt Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 162 16 Temmuz 2023 #1 AMD sürücüsünü güncelledim ve aldığım kayıtlar yeşil gözüküyor, yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2023
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 16 Temmuz 2023 #2 Aerondighttt dedi: AMD sürücüsünü güncelledim ve aldığım kayıtlar yeşil gözüküyor, yardım edebilir misiniz? Eki Görüntüle 1864574 Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden monitörünüzü kaldırın, geri ekleyin. Ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Aerondighttt dedi: AMD sürücüsünü güncelledim ve aldığım kayıtlar yeşil gözüküyor, yardım edebilir misiniz? Eki Görüntüle 1864574 Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden monitörünüzü kaldırın, geri ekleyin. Ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Aerondighttt Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 162 17 Temmuz 2023 #3 ardanoir dedi: Aygıt Yöneticisi'nden monitörünüzü kaldırın, geri ekleyin. Ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Monitörü kaldırırsam görüntü gitmez mi? Bilmediğimden soruyorum
ardanoir dedi: Aygıt Yöneticisi'nden monitörünüzü kaldırın, geri ekleyin. Ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Monitörü kaldırırsam görüntü gitmez mi? Bilmediğimden soruyorum
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 17 Temmuz 2023 #4 Aerondighttt dedi: Monitörü kaldırırsam görüntü gitmez mi? Bilmediğimden soruyorum Genişletmek için tıkla... Gitmez. Yazılımsal olarak gitmiş gözükür.
Aerondighttt dedi: Monitörü kaldırırsam görüntü gitmez mi? Bilmediğimden soruyorum Genişletmek için tıkla... Gitmez. Yazılımsal olarak gitmiş gözükür.
Aerondighttt Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 162 17 Temmuz 2023 #5 Düzelmedi maalesef, yardım etmeye çalıştığın için sağ ol