HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.037 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #1 @animloss hocam Alt Tab yapınca OBS ses yakalamayı bırakıyor nedendir?
animloss Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 647 Makaleler 2 Çözümler 13 11 Kasım 2023 #2 Hocam öncelikle hangi ses yakalamadan bahsediyorsunuz? Pencere mi, oyun mu, masaüstü mü?
HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.037 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #3 animloss dedi: Hocam öncelikle hangi ses yakalamadan bahsediyorsunuz? Pencere mi, oyun mu, masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... @animloss fark etmeden eski konuya yazdığım için kısıtlandım, pencere modu çalışıyor Fortnite de hocam oyun yakalamayı çalıştıramadım masaüstü sesi yakalıyor Alt Tab yapınca ses düşüyor?
animloss dedi: Hocam öncelikle hangi ses yakalamadan bahsediyorsunuz? Pencere mi, oyun mu, masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... @animloss fark etmeden eski konuya yazdığım için kısıtlandım, pencere modu çalışıyor Fortnite de hocam oyun yakalamayı çalıştıramadım masaüstü sesi yakalıyor Alt Tab yapınca ses düşüyor?