graydin Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #1 Ekte göstermiş olduğum upload hızım mevcut. Bitrate'i 7000 üzerine çıkarmaya çalışınca Twitch'te yayınım siyah ekran oluyor. Sorun nedir acaba bileniniz var mı? Yayını işlemci üzerinden veriyorum. Dosya Ekleri resim_2024-01-07_224925473.png 19,1 KB · Görüntüleme: 35
Ekte göstermiş olduğum upload hızım mevcut. Bitrate'i 7000 üzerine çıkarmaya çalışınca Twitch'te yayınım siyah ekran oluyor. Sorun nedir acaba bileniniz var mı? Yayını işlemci üzerinden veriyorum.
MustiROLA Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 363 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #2 Hocam kayıt için 12.000 bit bile yaptığım oluyordu benim ama yayın bayağı internet alıyor o sebepten tek çözüm bitini azaltmak çünkü internetiniz kaldırmıyor büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
Hocam kayıt için 12.000 bit bile yaptığım oluyordu benim ama yayın bayağı internet alıyor o sebepten tek çözüm bitini azaltmak çünkü internetiniz kaldırmıyor büyük ihtimalle.
Serchez Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 506 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #3 OBS'e 6000 bitrate kadar verebiliyorsunuz diye biliyorum ama emin değilim. Artı 0 Eksi
MustiROLA Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 363 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #4 Serchez dedi: OBS'e 6000 bitrate kadar verebiliyorsunuz diye biliyorum ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam sanki eskiden öyleydi bir güncellemeyle yükselttiler. Artı 0 Eksi
Serchez dedi: OBS'e 6000 bitrate kadar verebiliyorsunuz diye biliyorum ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam sanki eskiden öyleydi bir güncellemeyle yükselttiler.
KS KS graydin Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #5 Evet ben de. MustiROLA dedi: Hocam sanki eskiden öyleydi bir güncellemeyle yükselttiler. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle biliyorum. Ayarlarda bir sorun mu var acaba diye defalarca kontrol ettim yine de olmuyor. Artı 0 Eksi
Evet ben de. MustiROLA dedi: Hocam sanki eskiden öyleydi bir güncellemeyle yükselttiler. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle biliyorum. Ayarlarda bir sorun mu var acaba diye defalarca kontrol ettim yine de olmuyor.