OBS'de ders kayıt sekmesi yok

VentoYI

Femtopat
Arkadaşlar biyomedikal bölümü kazandım Kütahya'da bugün ders kayıtları başladı fakat öğrenci bilgi sisteminde ders kayıt sekmesi yok ne yapmam lazım. Ana sayfada ise ders kaydınız yok diyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• obs.png
    34,9 KB · Görüntüleme: 32
10.09.2025'te açıldıysa ders kaydı sabahı bekle. Düzelmezse okul öğrenci işleri ile görüş.

Birinci sınıf ilk yarıyıl ders kaydı olmayabilir mi?

Bazı üniversitelerde 1. sınıflar ders seçimi yapmıyor. Belki öyle bir durum vardır.

10.09.2025'te açıldıysa ders kaydı sabahı bekle. Düzelmezse okul öğrenci işleri ile görüş.

08.09.2025'te başladığı yazıyor. OBS'den mesaj attım ama geri dönen olmadı yarın arayacağım en kötü.
Ama ders kayıt kısmı bu tarihe gelmeden önce vardı 8'inden sonra gitti.

08.09.2025'te başladığı yazıyor. OBS'den mesaj attım ama geri dönen olmadı yarın arayacağım en kötü.
Ama ders kayıt kısmı bu tarihe gelmeden önce vardı 8'inden sonra gitti.

Eğer manuel kayıt olman gerekiyorsa acele et kayıtlar kapanmadan.

Birinci sınıf ilk yarıyıl ders kaydı olmayabilir mi?

Bazı üniversitelerde 1. sınıflar ders seçimi yapmıyor. Belki öyle bir durum vardır.

Bilmiyorum ama olmasaydı ana sayfada ders kaydı yok demezdi sanırım.

Hazırlık sınıfı okuyanlar ders seçimi yapamıyormuş. Çözümü ise okuduğunuz okulun yabancı diller yüksekokuluna dilekçe göndermek ve iptal etmek. Yardım eden ve etmeye çalışan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…