Hamza karaca Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2019 #1 Kaynaklara ekran yakalama ekliyorum ama o pencereler iç içe olan görüntü gelmiyor, ekran yakalayamıyorum yani. Nasıl bir ayar gerekiyor?
Kaynaklara ekran yakalama ekliyorum ama o pencereler iç içe olan görüntü gelmiyor, ekran yakalayamıyorum yani. Nasıl bir ayar gerekiyor?
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2019 #2 Konuyu yanlış anlamadıysam bi çözüm var erkan gözükmüyor dimi
Hamza karaca Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2019 #3 Barisgzl1 dedi: Konuyu yanlış anlamadıysam bi çözüm var erkan gözükmüyor dimiEki Görüntüle 458944 Genişletmek için tıkla... Bu gösterdiğin ayarımı yapmammı lazım? bak mesela kaynaklarda ekran yakalama var ama siyah ekran normalde ekranı yakalaması lazım Son düzenleme: 13 Kasım 2019
Barisgzl1 dedi: Konuyu yanlış anlamadıysam bi çözüm var erkan gözükmüyor dimiEki Görüntüle 458944 Genişletmek için tıkla... Bu gösterdiğin ayarımı yapmammı lazım? bak mesela kaynaklarda ekran yakalama var ama siyah ekran normalde ekranı yakalaması lazım