OBS'de farklı monitörlerin sesi nasıl kapatılır?

T1xon

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H
Şimdi arkadaşlar benim 3 adet monitörüm bağlı sistemde. Ve yapmak istediğim şey ise sadece 3. monitörde çalınan seslerin duyulması. Örneğin 3. monitörün kaydını alırken 2. monitörde oyun oynayacağım 1. monitörde de YouTube'dan müzik dinleyeceğim diyelim. 1. ve 2. monitörde yaptıklarım 3. monitörde alınan OBS kaydına girmeyecek.

Yanlış olmasın ama benim 2. monitör varken burada masaüstü 1-2 diye 2 seçenek vardı buradan sesini kapatıp deneyebilirsin. Bunu illaki denemişsindir ama yine de söyleyeyim dedim.

resim_2025-02-23_221210228.png

Bildiğim kadarıyla ses kaynağı ekleyerek yapıyordunuz. Bunları kanallara bölüp ilgili kanalı susturabilirsiniz gibi. Örnek olarak yan ekranda olan YouTube kaynağını karıştırıcıya ekleyin. Buradan o kaynağı kanal 2'ye atayın. Ses gitmemesi için susturabilirsiniz.
1740338048322.png

Olup olmadığını bilmiyorum. Olacağını düşünüyorum.

Yanlış olmasın ama benim 2. monitör varken burada masaüstü 1-2 diye 2 seçenek vardı buradan sesini kapatıp deneyebilirsin. Bunu illaki denemişsindir ama yine de söyleyeyim dedim.

Eki Görüntüle 2431508

Hocam masaüstü 2 ve 3 olarak ayrılmıyordu ben de ayarlardan bulup açtım. Sağ olasın

Bildiğim kadarıyla ses kaynağı ekleyerek yapıyordunuz. Bunları kanallara bölüp ilgili kanalı susturabilirsiniz gibi. Örnek olarak yan ekranda olan YouTube kaynağını karıştırıcıya ekleyin. Buradan o kaynağı kanal 2'ye atayın. Ses gitmemesi için susturabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2431511

Olup olmadığını bilmiyorum. Olacağını düşünüyorum.

Hocam bunu yaparsam olmaz çünkü 3. monitörde Chrome kaydı alıyorum. 1. monitördeki Chrome'daki YouTube'un sesini kapatırsam tüm Chrome'lar gider diye düşünüyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı