Taha Kacar
Megapat
Selamlar, gerçekten artık ne yapacağımı bilmiyorum, sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz bakalım. Ben bir buçuk yıldır 5 MBPS yükleme hızıyla 3500-4000 bitrate aralığında sorunsuz yayın yapardım. Son 2 aydır bir anda OBS'de kırmızı ışık ve droplar olmaya başladı, işin komiği kapa-aç, reset at taktikleriyle bu sorun düzeliyor fakat geçici bir süre, Ertesi gün yeniden hatta bazen 2 saat sonra bazen 12 saat sonra. Şimdi diyeceksiniz ki müşteri hizmetlerini aradın mı, tabi ki aradım sinyallerde sorun yok denip IP değiştirelim veya modem güncelleyelim veya arıza kaydı alalım, bunların hepsi geçici çözüm oldu. Eve geldiler WAN engellemeyi kapatıp gittiler ki bunu bende yapabilirim
, başkaları geldi apartman kutusuna baktılar, yok arkadaşım çözemedi koca firma sorunumu. Bende dedim ki kapa-aç ile çözülen sorunun kaynağı modem değil midir? Hani sonuçta gelen sinyalde sorun yok, iki bilgisayar, iki farklı LAN kablosu biri CAT6, biri CAT5, farklı modem güç kaynağı, hiçbiri çözmedi, ama inatla dediler ki aynılarını deneyelim ha en farklısı bir buçuk dakika reset düğmesine basmamdı, tabi o da çözmedi. Valla arkadaşlar 50 MBPS download 5 MBPS upload var, bunlardan 48 download 4.8 upload gayet güzel geliyor(du), denenen çözümleri yazdım gerçekten bunaldım artık, kimseyi üzmek istemem ama ben bu konuda fazla üzüldüm gibime geliyor. Ha bu arada modem kira belki ondan olayı uzatıyorlardır
. İnanın sorunun modemden olduğuna emin olsam modem alırım 2. el fakat 250 TL'den başlıyor, emin olmadan verilecek para değil.
Modem: Netmaster infinite 401

Modem: Netmaster infinite 401
Son düzenleyen: Moderatör: