OBS'de müzik sesinin sadece yayına gitmesini sağlamak

ENEZMERIC

Zeptopat
Daha fazla  
Selam. OBS'de müzik, Discord sesi ve mikrofon sesini yayına veriyorum ama bir süre sonra müzik gerçekten rahatsız ediyor. Müzik sesini benim duymayacağım sadece yayına verebileceğim gibi bir ayar kullanan var mı böyle bir şey mümkün mü? İnternette araştırdım ancak hiç örneğine rastlamadım.

Voicemeteer Banana kullandın mı?

Eğer Monitörünüzde hoparlör veya yedek kulaklık varsa yapabilirsiniz.(Ben monitör ile yaptım.Monitörü sessiz moda aldım)(başka uygulamar vs. aynı mantık ile yapılabilir)
1.OBS Ayarlara girin
2.Ses kısmına gelin
3.Ekte gösterildiği gibi SES>Global Ses Cihazları kısmından Masaüstü Ses(üstte olan)aktif kullandığınız yani müziği duymak istemediğiniz kulaklığı seçin.
4.Masaüstü Sesi 2 kısmına da monitörünüzü veya fazladan bir kulaklığınız varsa onu takın ve seçin.
5.Seçtikten sonra OBS de ekteki gibi 2 bölüm açılacak. (2 yazan kısım spotify için)

6.Bilgisayarınızda Ses ayarlarına girin. Ses düzeyi karıştırıcısını açın
7.Spotify ses çıkış cihazını ekteki gibi duymak istemediğiniz(kullanmadığınız yedek kulaklık) aygıtı seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…