OBS'de yüksek kalite kayıt almıyor

chillpırasa

Hectopat
OBS'de yüksek çözünürlüklü kayıt almak istiyorum ama olmuyor, bana 1080p ünlü YouTuber'ların ki gibi bir OBS ayarı verebilir misiniz?

Sistem: AMD Ryzen 5 7500F.
RTX 4060.

İnternetteki herhangi bir kayıt ayarı gerçekten iş yapar. Ana olay zaten NVIDIA kodlayıcı kullanman ve bit değerini çok fazla yapman (bence 50.000). Bit değerini arttırsan kalite artar. Çok detay bilmiyorum ama ben dediklerimi uyguladığımda gayet kaliteli kayıt alabiliyorum. Bir de videoyu açtığın yazılımı da Windows da isen medya oynatıcı yapma. Takılmalara sebep oluyor.

Bit ile değil, yani CBR ile değil CQP ile kayıt alın. Nvidia GPU'larda en iyi görüntü kalitesi CQP ile alınıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda ki ayarları yapabilirsiniz. Bizzat denemiştim ve cam gibi görüntü kalitesi vardı.

Bit ile değil, yani CBR ile değil CQP ile kayıt alın. Nvidia GPU'larda en iyi görüntü kalitesi CQP ile alınıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda ki ayarları yapabilirsiniz. Bizzat denemiştim ve cam gibi görüntü kalitesi vardı.

olmuyor hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı