OBS'e kulaklık nasıl takılır?

takomlii

Centipat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, OBS programı ile yayın açıyorum fakat sesleri duyamıyorum. Yani yayın açtığım bilgisayarda mikrofonun sesini duyamıyorum. OBS'e kulaklık takıp, OBS'e gelen sesleri dinleme şansım var mıdır? Mesela arka planda şarkı çalacak falat bu şarkı diğer sesi bastırıyor mu bilmiyorum. Ancak yayını izleyip ona göre tahmini bir ayar yapmam gerekiyor. OBS'e kulaklık takabilir miyim? Nasıl yaparım?

OBS'nin bir program olduğunu ben de biliyorum. Fakat bilgisayarımın mikrofonun sesinin yayına nasıl gittiğini duyamıyorum. Bir kulaklık takarak önizleme oluşturamıyor muyuz onu soruyorum?
OBS'e kulaklık?
Kardeşim hiçbir şey anlamadım OBS zaten kulaklık takamazsın OBS bir program
OBS'nin bir program olduğunu ben de biliyorum. Fakat bilgisayarımın mikrofonun sesinin yayına nasıl gittiğini duyamıyorum. Bir kulaklık takarak önizleme oluşturamıyor muyuz onu soruyorum?

hocam yayın telefondan izle dipses duymaya bilirsin kulaklık kulllan ve dipses var ise obs ses ayarlarını düzelt

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı