Observer (Epic Games) Türkçe yama

Hocam elinize sağlık. Hazır eliniz değmişken bir yakuza yaması yaparsan çok sevaba geçer vallahi. mübarek ayda.

Bakıyorum ama oyun fiyatları pahalı olduğu için senden oyunun dosyalarını almam lazım ve serinin birçok oyunu var hangisi ?

Enis hocanın inceleme videoları ile beraber yeni bir dövüş mekaniği olduğundan bahsetmişti. Benim en çok oynamak istediğim yakuza the song of Life. Diğer yakuzalar ile pek alakam yok.

Enis hocanın inceleme videoları ile beraber yeni bir dövüş mekaniği olduğundan bahsetmişti. Benim en çok oynamak istediğim yakuza the song of Life. Diğer yakuzalar ile pek alakam yok.
Oyun sende ise ve oyun dosyalarını atabilecek isen yardımcı olurum .60 TL oyunun fiyatı ve almaya pek hevesli değilim o yüzden .TeamViewer ile gerekli olan dosyaları alırım senden .

Oyun sende ise ve oyun dosyalarını atabilecek isen yardımcı olurum .60 TL oyunun fiyatı ve almaya pek hevesli değilim o yüzden .TeamViewer ile gerekli olan dosyaları alırım senden .
Hangi oyunu çevirmeyi düşünüyorsunuz?

Yakuza oyunlarının çevirisi zordur. Çoğu ekip işin içinden çıkamıyor. Tek başınıza el çevirisi ile yama çıkarmanız neredeyse imkansız gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…