K kayagg Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #1 Selamlar, Wraith Skatez stoklarını yenilemiş. Obsidian almayı düşünüyordum ama sonra da Obsidian Air ve Jade Skatezleri gördüm. Bunların arasındaki farkı bilen biri söyleyebilir mi? Genellikle FPS oynuyorum, mousepad’im speed. Hangisini önerirsiniz?
Selamlar, Wraith Skatez stoklarını yenilemiş. Obsidian almayı düşünüyordum ama sonra da Obsidian Air ve Jade Skatezleri gördüm. Bunların arasındaki farkı bilen biri söyleyebilir mi? Genellikle FPS oynuyorum, mousepad’im speed. Hangisini önerirsiniz?
E eurus5505 Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #2 Hocam ne yaptın? Bende ayni ikilemdeyim.
K kayagg Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #3 eurus5505 dedi: Hocam ne yaptın? Bende ayni ikilemdeyim. Genişletmek için tıkla... OBS'i aldim fena degil de sen jade al ya
eurus5505 dedi: Hocam ne yaptın? Bende ayni ikilemdeyim. Genişletmek için tıkla... OBS'i aldim fena degil de sen jade al ya