love1 Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 497 Çözümler 4 4 Temmuz 2024 #1 Oyunda OBS FPS düşürüyor, ben kaliteli video çekmeye çalışmıyorum herhangi bir haksız ban durumunda video kaydı bulunsun istiyorum ama OBS FPS düşürüyor, OBS için ayar önerebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2024
Oyunda OBS FPS düşürüyor, ben kaliteli video çekmeye çalışmıyorum herhangi bir haksız ban durumunda video kaydı bulunsun istiyorum ama OBS FPS düşürüyor, OBS için ayar önerebilir misiniz?
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #2 Sistem özelliklerin, mevcut obs ayarların nedir? Oyunu kaydederken Oyun Yakalama ile mi çekiyorsun?
love1 Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 497 Çözümler 4 4 Temmuz 2024 #3 nickyokaga dedi: Sistem özelliklerin, mevcut OBS ayarların nedir? Oyunu kaydederken oyun yakalama ile mi çekiyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet oyun yakalama ile.
nickyokaga dedi: Sistem özelliklerin, mevcut OBS ayarların nedir? Oyunu kaydederken oyun yakalama ile mi çekiyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet oyun yakalama ile.