Çözüldü OBS'te ayrı ses kaydı nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BurakBirinci1

Hectopat
Merhaba, burada daha önce açılan konuyu inceledim fakat gömülü olarak alıyor. Benim istediğim video yani masaüstü ile mikrofon sesini ayrı olarak gömülü olmadan çıktı almak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Çözüm
Konuyu görüp çözemeyenler için şöyle kendi bulduğum çözümümü bırakayım.

Çözüldü OBS masaüstü ve mikrofon sesini ayrı kanalda kaydetme arkadaşımızın bulduğu çözümü uygulayıp daha sonra Premiere Pro'ya attığınız zaman çift ses kanalı oluyor. Mikrofon sesi ile oyun sesini unlink ederek yani Türkçe meali bağlantıyı çözerek ayırıyorsunuz ve ses dosyasını Premiere Pro'dan render ederek çıkartabilirsiniz. Ben sesi başka programdan filtreden geçirmek için çıkarıyorum o sebepten ötürü lazım oluyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Audacity gibi programlarla ayrı kayıt alabilirsiniz.

Konuyu görüp çözemeyenler için şöyle kendi bulduğum çözümümü bırakayım.

Çözüldü OBS masaüstü ve mikrofon sesini ayrı kanalda kaydetme arkadaşımızın bulduğu çözümü uygulayıp daha sonra Premiere Pro'ya attığınız zaman çift ses kanalı oluyor. Mikrofon sesi ile oyun sesini unlink ederek yani Türkçe meali bağlantıyı çözerek ayırıyorsunuz ve ses dosyasını Premiere Pro'dan render ederek çıkartabilirsiniz. Ben sesi başka programdan filtreden geçirmek için çıkarıyorum o sebepten ötürü lazım oluyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı